Over ons

Wij zijn ervaren hoveniers. Stuk voor stuk mensen die niet zouden kunnen leven zonder elke dag buiten te zijn. Met nog echte passie voor werken in het groen. In weer en wind. Stuk voor stuk vakmensen waar je van op aan kunt. Die doen wat ze beloven. Voor wie elke vraag een kleine moeite is. Die net als jij, voor het beste resultaat gaan!

We hebben een relatief klein team van vaste medewerkers. Dat is prijstechnisch interessant. En flexibel. In combinatie met een zorgvuldig geselecteerde flexibele schil aan allerlei specialisten, kunnen we kleine en hele grote projecten makkelijk aan.

Ons manifest

Een perfecte morgen …

Iedere dag staan wij voor dag en dauw op. We kijken naar buiten en zien de tuin waar we met hart en ziel aan hebben gewerkt. Door de dauwdruppels op het gras heen, glimlacht het zonlicht naar ons.

Zo’n perfecte morgen is steeds minder vanzelfsprekend. Steden rukken op. Moeder natuur wordt vervangen door kunstmatige alternatieven zoals kunstbomen, kunstbloemen en kunstgras. We besteden steeds meer tijd in een virtuele wereld. En dat terwijl de zuurstof die we zo hard nodig hebben ons alleen door de natuur kan worden geschonken.

Wij geloven dat we meer moeten genieten van het buiten zijn in de natuur.

Daarom zetten wij al onze kennis, ervaring en passie in. Daarom hebben wij de taak op ons genomen om de wereld een stukje mooier te maken, daar waar we dat kunnen. Daarom staan we voor dag en dauw op om elk stukje grond dat aan mensen toebehoort, in volle glorie te laten groeien en bloeien. Daarom doen wij elke dag zo hard ons best om een stukje aarde te creëren waar haar bewoners gelukkig van worden en kunnen genieten.

We doen dat voor de mensheid anno nu, maar zeker ook voor onze toekomstige zonen en dochters. Zodat zij later ook kunnen genieten van een perfecte morgen!