Wat we doen

(onderstaand overzicht is op alfabetische volgorde)

Aanleg

Als turn-key hovenier nemen we de zorg voor de aanleg van je tuin, bedrijfstuin of openbaar groen van A tot Z uit handen. Wij doen het werk, jij hoeft alleen te genieten van het resultaat.

Beheer

Ben je vaak op vakantie, of langere tijd afwezig? Geef ons de sleutel en we zorgen dat je tuin er ook nog goed bij staat als je terug komt.

Bemestings advies

Af en toe heeft grond wat extra’s nodig om je grasmat of planten mooier te laten groeien en bloeien. Wij weten voor elke situatie wat de juiste bemesting is.

Bodemonderzoek

Wettelijke noodzaak of het vermoeden dat er sprake is van bodemverontreiniging? Wij hebben ervaren partners in ons netwerk die kunnen adviseren.

Grasmat

Kleine of grote tuin, een mooie grasmat is een eyecatcher. Wij leggen die aan, onderhouden en renoveren. En voor wie geen zin heeft om te maaien, we leveren en installeren robot maaiers.

Hagen scheren

Hoge hagen, veel hagen, bewerkelijke hagen. Wij scheren ze voor je wanneer je wilt : af en toe of regelmatig.

Hekwerken

Of het nu praktische of design waarde heeft, wij plaatsen hekwerken en afrasteringen die degelijk en veilig zijn.

Ontwerp plan

Voor nieuwe tuinen of metamorfoses maken we altijd eerst een 2D ontwerp plan. We werken graag samen met ontwerp- en architecten bureaus, maar je kunt ook rechtstreeks met ons werken.

Ongedierte & ziektebestrijding

Als je denkt dat er iets niet klopt of als je last hebt van ongedierte, neem dan direct actie en laat ons de situatie bekijken. Als je er op tijd bent kun je veel schade voorkomen.

Terraspotten service

Wij hebben genoeg ruimte waar je terraspotten in de winter kunnen overwinteren. We halen de potten op in het najaar en brengen ze in het voorjaar terug (met nieuwe beplanting).

S.O.S. service

Te veel sneeuw op je oprit of te glad? Een gat in je hekwerk? Last van een of andere ongedierte plaag? Bel ons en wij lossen dat voor je op.

Houten constructies

Zelf niet zo handig? Wij maken je vlonder, pergola, loofgang of andere houten constructies precies zoals je in gedachten had.

Renovatie beplanting

We zorgen ervoor dat de planten in je tuin weer helemaal tot hun recht komen. Met een grondige snoeibeurt en door de kwaliteit van de grond te verrijken.

Rooien / aanplant bomen

Grote bomen planten of verwijderen (met kraan) is voor ons geen probleem. We regelen het van A tot Z, inclusief vergunningen, wegafzetting, beschermingen tegen beschadigingen wegdek, omgeving, etc.

Snoeibeurt

In ons onderhoudscontract is snoeien inbegrepen. We komen ook als je eenmalig je tuin eens een goede snoeibeurt wilt geven.

Verticuteren

Stel het verticuteren van je grasmat niet te vaak uit, want dan hou je geen gras meer over. Wij plannen elk jaar een ronde langs onze tuinen om dat te doen.

Vijvers aanleggen

Wij zijn ervaren in het ontwerpen en aanleggen van betonnen en folie vijvers. Compleet met waterzuiveringsystemen, pompen, fontijnen, verlichting en beplanting.

Vijver renoveren

Oude vervallen betonnen of folie vijvers veranderen we in een pronkstuk in je tuin. Ga niet direct slopen, maar vraag ons welke renovatie oplossingen er zijn.

Winterbeurt

Je hoeft er zelf niet aan te denken, dat doen wij wel voor je. Elk  najaar krijg je van ons een seintje als het tijd is voor de winterbeurt.

Zomerbeurt

Net als voor de winterbeurt, hoef je ook niet aan de zomerbeurt te denken. Elk voorjaar krijg je van ons een seintje als het weer tijd is voor de zomerbeurt.

Zwembaden & Zwemvijvers

Zou je graag een zwembad of zwemvijver in je tuin willen hebben? Ook dat kunnen we voor je regelen.